Op vrijdag 18 november organiseren UNIZO Denderleeuw en de Raad Lokale Economie de Dag van de Ondernemer. Kurt Van der Kelen (alias Dirk De Vries) brengt u een boeiend panelgesprek met Prof. Dr. Steven Van Gucht en Maya Staels. Je ontdekt hoe je tijdens crisismomenten duidelijk kan communiceren door klaar taalgebruik. Aansluitend kan je tijdens het netwerk moment genieten van heerlijke hapjes bereidt door onze Denderleeuwse chef Tom Van Heddegem (Chef Goesting, ex Tafel van 2): een visje van Aqualis, gerechtjes met yoghurt van Hof Ten Henne en ultiem vlees van Schapenhouderij Michiels.
Prof. Dr. Steven Van Gucht is sinds 2010 hoofd van de dienst Virale Ziekten bij Sciensano en bij het grote publiek gekend sinds de coronacrisis waarbij hij als woordvoerder van het Nationaal Crisiscentrum dagelijks persconferenties gaf met de actuele stand van zaken van de uitbraak van het coronavirus. Van Gucht won in 2020 de Wablieft-prijs voor zijn duidelijke taalgebruik tijdens de coronacrisis.
Maya Staels is een Denderleeuwse content en communicatie consultant voor Belgische en internationale ondernemingen. Zij helpt bedrijven beter intern en extern communiceren door hun visie en DNA in een helder, consistent en coherent taalgebruik te hertalen. Ze adviseert daarbij ook op welk moment men wat (wel of niet) tegen wie zegt en op welke manier. Alles heeft zijn tijd, platform, publiek, en woordkeuze. Vooral in tijden van crisis.
Praktisch: 19.30 uur: Onthaal met bubbels, 20.15 uur: Verwelkoming door voorzitters Kurt Van der Kelen (Raad Lokale Economie) en Yves Nevens (UNIZO), 20.30 uur: Panelgesprek met Prof. Dr. Steven Van Gucht en Maya Staels “Klare taal bij een crisis? Ook in jouw bedrijf!” 21.00 uur: Netwerkreceptie met hapjes, 23.30 uur: Voorziene einde. Opgelet! Wegens beperkte capaciteit van De Palaver is vooraf inschrijven verplicht!