Op zondag 20 november bundelen 24 horeca-uitbaters hun talenten en nodigen ze je uit in een originele setting op de Hopmarkt, om te proeven van allerlei traditionele lekkernijen. Voor wie watertandend terugdenkt aan grootmoeders keuken is dit een niet te missen evenement. Grote klassiekers als ‘smeus met een zachtgekookt eitje’, ‘lammeke zoet’, ‘Spinozjestoemp mé sosissen’, verse boerenpaté met uienconfijt, artisanale garnaalkroketjes, ossenstaartsoep, enz… worden vakkundig bereid en voorgeschoteld door onze Aalsterse horeca. Doorspoelen kan met een authentiek biertje, een stevige whisky of een gepimpte vermouth. De gastkoks en -obers van dienst zijn:
Caffee Cognac – In de open haard – New Six – Bar terroir – J&J Nightbar – Café de Paris – Plaza – Burger Deluxe – Traiteur Cochez – Tanera – Amok – Den Babbelaer – De Steeg – Koken met Klaas – Oat on the road – Landsheere wereldwijnen – Cockney’s world – Ambarosa – chef krok – Cubar – The Factory – Whiskey & such – Markt 12
Ook de jongsten worden op hun wenken bediend. In twee gezellig ingerichte kinderhoeken kan je terecht voor een heuse schmiksessie en ballonplooien of maak je een heuse tekening van jouw favoriete maaltijd. Afspraak van 12.00 tot 19.00 uur, Hopmarkt Aalst.