Ninovieter René Van Raemdonck lanceert ‘Voluit tegen kanker’…

René Van Raemdonck die momenteel woonachtig is in Geraardsbergen, maar zijn roots liggende geeft in Ninove, bracht onlangs ‘Voluit tegen kanker’ uit. Een complementaire gids voor een succesvoller behandelings- en hersteltraject. Het is een uniek boek onder impuls van René Van Raemdonck van het kennisplatform Camfida.com. De gids wil kankerpatiënten meer hoop geven en begeleiden, door hen in elke fase van hun herstelproces en van hun conventionele behandeling de ‘juiste’ dingen te laten doen. De subtitel ‘Wat jezelf kan doen om beter te genezen’ is daarom niet toevallig. René hoopt met zijn initiatief zo’n 20 à 30% van de kanker-gediagnosticeerden in België te kunnen overtuigen en te motiveren, om zo de succeskans van hun herstel te optimaliseren, samen met hun artsen.

Elk jaar worden in België tot zo’n 70.000 mensen gediagnosticeerd met een of andere vorm van kanker. Net als iedereen kende en kent René Van Raemdonck ook in zijn omgeving naasten of vrienden die dat verdict kregen, met de hele rollercoaster aan emoties en angstgevoelens die dat oproept.  Maar hij ontmoette ook mensen die er -met kennis en toepassing van complementaire methoden zoals aangepaste voeding, relaxatie, bewegingstherapie- in geslaagd waren om hun herstelproces in gunstige zin te helpen evolueren. Zowel mentaal als fysiek bleken ze beter voorbereid op de conventionele behandeling van hun arts, met ook een beter resultaat tot gevolg. “Een totaalaanpak die beter, milder, menselijker en succesvoller is, bestaat dus wel degelijk”, stelde René vast.

Het boek ‘Voluit tegen kanker’, wat je zelf kan doen om beter te genezen, is een uitgave van het kennisplatform Camfida, en telt 175 pagina’s, het is online te koop aan 29 euro of via de betere boekhandel en Camfida.com.  De auteur is Hilde Maris, medisch journalist, gespecialiseerd in voedingsgeneeskunde. Voor behandelende artsen is er een bijkomend Addendum voor artsen en zorgverleners (105 pagina’s) aan 21 euro. Van boek en addendum zijn er inmiddels vertalingen in het Frans, Engels en Duits. Aanvullende info vindt je terug op het kennisplatform https://camfida.com. Alle kennisgeving hierop is gratis (gratis inschrijven voor volledige toegang).

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *