KWB Sint-Lievens-Houtem helpt mannen aan het koken…

Binnenkort gaat KWB Sint-Lievens-Houtem terug van start met een reeks workshops ‘Koken voor mannen’. Men start op vrijdag 4 november 2022 met een workshop onder de noemer ‘Divers Koken’, waar Roemenië in de kijker staat. Later volgen nog workshops ‘Feestelijke gerechten’ (18 november), ‘Zelf kaas maken’ (februari 2023) en ‘Anders grillen’ (mei 2023). Zo is er op vrijdag 4 november eerstkomende al een 1ste workshop ‘Divers koken: Roemenië’. Men start om 19.00 uur. Voor deze eerste workshop van de kookclub KWB Sint-Lievens-Houtem krijgt men het bezoek van de Roemeense Gabriëlla en haar man. Men roert samen in de potten met een niet-alledaagse lesgever met een andere culturele achtergrond. Zij leert alle geïnteresseerden lekkere en typische Roemeens gerechten klaarmaken. “Het wordt een unieke kookavond waarin je je kan verdiepen in de eet- en tafelgewoontes van een andere cultuur,” zegt voorzitter Paul De Roo.

Op vrijdag 18 november start men om 19.00 uur aan een tweede workshop. “Voor deze workshop maken we kennis met enkele lekkere én feestelijke gerechten als voorbereiding op de komende eindejaarsfeesten,” zegt Paul De Roo. De workshops vinden plaats in zaal Sint-Michaël in de Kloosterstraat. Wil je zeker zijn van je plaats, dan is het belangrijk dat je je zo vlug mogelijk inschrijft. De plaatsen zijn immers beperkt! Inschrijven kan tot uiterlijk 8 dagen voor de activiteit! Schrijf je in via Paul op het nummer 0496 53 94 67 of via mail naar: kwb.houtem@telenet.be

De deelnameprijs per les bedraagt 30 euro. KWB-leden krijgen 5 euro korting en genieten zo van het voordeeltarief van 25 euro. Per les dient nog een kostendeling voor ingrediënten te gebeuren onder de deelnemers. Je inschrijving is pas definitief na bevestiging en na betaling van het juiste bedrag op onze kwb-rekening BE13 1430 6221 9339 van KWB Houtem met vermelding van de juiste workshop!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *