Eerst zege is een een feit voor KSK Vlierzele…

Na de zware pandoering tijdens de eerste wedstrijd waar KSK Vlierzele thuis verloor met zware cijfers (2 – 7) tegen gebuur FC Smetlede, kon SK Vlierzele zijn tweede wedstrijd naar zich toe trekken. SK Vlierzele trok zaterdagavond richting FCSKV Overmere waar ze met een groot machtsvertoon (0 – 6) de overwinning konden binnendrijven. Al na zeven minuten spelen kon bezoeker Lorenzo Vanderhaeghen de 0 – 1 op het scorebord zetten. Eén minuut na de eerste goal zorgde Andres Peralta-Gutierrez ervoor dat de score verdubbelde en de 0 – 2 een feit was. Na een half uur spelen kon de eerste doelpuntenmaker Vanderhaeghen de score omzetten naar 0 – 3. Met nog een handvol minuten te spelen voor de koffiepauze, slaagde uitspeler Jean Nkolongo Kalenga erin om ook zijn doelpunt mee te pikken en er 0 – 4 van te maken. Meteen de boeken dicht voor FCSKV Overmere, maar het doelpuntenfestijn ging gewoon verder. Zo kon Arne De Loor na een uur wedstrijd er de 0 – 5 van maken terwijl Jordy Van Oudenhove in de 67ste minuut de eindstand kon vastleggen (0 – 6). Met deze overwinning springt KSK Vlierzele van de voorlaatste plaats naar de zesde plaats. Komende zondag 15 september neemt KSK Vlierzele het thuis op tegen SK Aaigem en dit om 15.00 uur.

DOELPUNTEN: 7′ Vanderhaeghen 0-1, 8′ Peralta-Gutierrez 0-2, 28′ Vanderhaeghen 0-3, 42′ Nkolongo Kalenga 0-4, 63′ De Loor 0-5, 67′ Van Oudenhove 0-6.

GELE KAARTEN: 15′ Van Doorsselaere (KSK Vlierzele), 55′ Van Hecke (SKV Overmere), 89′ Van Hee (SKV Overmere).

(Foto: Bart Van den Steen)