Culinaire ‘week van de smaak’ ook voor ajuinen…

Week van de Smaak Persregio DenderDit jaar draait het tijdens de culinaire week, de ‘Week van de Smaak’ van 13 tot 23 november rond duurzame voeding, de Aalsterse smaakpapillen zullen ook deze keer weer iets harder tintelen. Inspiratie is er genoeg voor leuke activiteiten georganiseerd door de verschillende stadsdiensten. Op Zondag 23 november laat de Aalsterse horeca opnieuw van zich proeven tijdens een groot smaakevenement op de Hopmarkt. Kom langs in het overdekte smaakdorp en laat je op je culinaire wenken bedienen. Spaar op dit evenement punten met je UiTPAS of ruil punten in voor een gratis drankje aan een van de standen of één van de tien exemplaren van het kookboek ‘Over vlaaien en ajuinsoep, Aalst in verhalen en recepten’, zeker de moeite waard.

Bekijk het volledige programma van de Week van de Smaak.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *