Buurtslagers Vleeshal Herzele wordt Bon’Ap…

Beenhouwersstiel aanleren Persregio DenderSinds vrijdag 15 april heet de Buurtslagers Vleeshal in Herzele “Bon’Ap”. Het assortiment werd uitgebreid en het gebouw kreeg een nieuwe huisstijl aangemeten. Bon’Ap Herzele is al de 17de vestiging van de maaltijdwinkelketen gespecialiseerd in vlees. Nog voor eind 2016 doopt de Meat&More Group ook de 6 overige Buurtslagers Vleeshallen om tot Bon’Ap. Er zijn dan 22 Bon’Ap-maaltijdwinkels in Vlaanderen. Vers eten, vers koken, vers bewaren, klinkt het bij Bon’Ap – een shop-in-shop maaltijdwinkel met een geïntegreerde Buurtslagers-slagerij, quicklunchafdeling en eethoek. Het assortiment reikt van vers vlees en vleeswaren tot tal van kant-en-klare maaltijden, groenten, soepen, snacks, desserts en een uitgebreid aanbod van diepvriesproducten. Ook broodjesliefhebbers worden er verwend: de koude en warme broodjes worden ter plaatse afgebakken en belegd met kraakverse groenten en een heerlijk stukje kwaliteitsvlees.

“We richten ons naar de momentconsument die nu het product van zijn keuze wil, betaalbaar, smaakvol en met de nodige informatie”, zegt Geert Ally, zaakvoerder van de Meat&More Group. Dat zijn zowel de traditionele slagerij- en horecaklanten als zakenmensen, gezinshoofden en jongeren die op zoek zijn naar een snelle hap. “Met vlees uit de buurt en de nodige kennis en ervaring, bereiden we tal van lekkere, authentieke gerechten, net als thuis.”

De royale diepvriesafdeling maakt het mogelijk de wekelijkse boodschappen te bundelen. “Het diepvriesvlees wordt vacuüm verpakt en meteen diepgevroren om de kwaliteit te garanderen”, zegt zaakvoerder Geert Ally. “Omdat je het langer kan bewaren, kan je je inkopen makkelijker plannen.” Naast traditioneel vlees, verkoopt Bon’Ap diepgevroren seizoensgebonden producten zoals wild en vlees met een beperkte houdbaarheid. Zo zijn ook die producten het hele jaar door vriesvers beschikbaar.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *