Bresca uit Kerksken stijgt één punt in Gault & Millau…

Resto Bresca Kerksken Frederic Van quaethem Persregio DenderZoals ieder jaar heeft Gault & Millau zijn jaarlijkse gids uitgebracht, in onze Denderstreek zijn er opnieuw enkele restaurants die buitengewoon goed scoren. Zo werd ook restaurant Bresca uit Kerksken beloond met een beter resultaat dan vorig jaar, dit is voor de ploeg rond chef-kok Fréderic Van Quathem een signaal dat zegt dat men goed en hard gewerkt heeft. Intussen smeed men al plannen voor volgend jaar, dan bestaat het restaurant vijf jaar, en dat zal ongetwijfeld gevierd worden. Door het harde werk van de volledige ploeg werd Bresca dit jaar beloond met een score van 14/20 i.p.v. 13/20 vorig jaar. Ook restaurant ’t Sleutelgat in Liefferinge is voor het eerst opgenomen in de Gault & Millau restaurantgids met onmiddellijk een score van 14/20, iets waar Didier Van Holder ontzettend blij mee is. De Bakermat op de Leopoldlaan in Ninove opende vier maanden geleden zijn deuren en wordt nu ook al vereerd met 14 op 20 punten in Gault & Millau, Kevin Graf en Barbara Wantens zijn hiermee meer dan tevreden. De restaurants uit de regio met de hoogste scores zijn opnieuw Kelderman in Aalst en Hof ter Eycken in Ninove, beiden met 16 punten op 20. ’t Overhamme in Aalst en Apriori in Haaltert halen elk 15 punten. De Kapelaan en La Tourbière, beiden in Aalst, en Pand 19 in Geraardsbergen, zijn met zen allen goed voor 14 punten. Albatros op Terjoden, en De Verborgen Tuin en ’t Grof Zout, beiden uit Geraardsbergen, krijgen elk 13 punten. Restaurant Blomme, Het Verschil en Tang’s Palace in Aalst en De Jonge Garde in Moerbeke worden door de gids aanbevolen, zij genieten ook een voldoende score.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *